Принтер для друку етикеток Epson LabelWorks LW-400 (C51CB70080)

Портативний принтер для етикеток Створюйте професійні етикетки в офісі або за його межами за допомогою цієї портативної системи для створення етикеток з екраном із підсвічуванням. Легка портативна система для друку електронних етикеток, яка легко вміщується в руку та забезпечує відповідність всім вимогам щодо виготовлення етикеток із комп'ютера чи мобільного пристрою, як-от організація, зберігання, маркування матеріалів та ідентифікація обладнання.
Артикул: C51CB70080
Виробник: Epson
2 480,00 грн
Наявність: в наявності

Простота використання

Завдяки ергономічним кнопкам й інтегрованій клавіатурі принтер LW-400 є простим у використанні. Спеціальні кнопки забезпечують швидкий доступ до функцій відрізання та друку, а вбудована пам’ять дозволяє зберігати та редагувати ваші улюблені 50 дизайнів етикеток у будь-який час. Залишок стрічки можна перевірити через віконечко.

Універсальність

Модель LW-400 друкує до чотирьох стрічок і відзначається надзвичайною універсальністю завдяки підтримці восьми стандартів штрих-кодів, 14 шрифтів, п’яти розмірів символів, 487 символів, 87 рамок і 10 стилів, включаючи жирний, курсив, контур і тінь. Завдяки РК-дисплею принтера LW-400 із підсвічуванням ви зможете переглянути, як виглядатимуть ваші етикетки, навіть у темноті або при сонячному світлі.

Гнучкі варіанти стрічки

Широкий вибір етикеток Epson із розмірами 6, 9, 12 і 18 мм охоплює практично всі потреби при виготовленні етикеток. Асортимент включає стандартні, чорні, прозорі етикетки й етикетки на матовому папері з можливістю створення записів, а також різні кольори, як-от флуоресцентний і пастельний, і два рівні міцності приклеювання. Усі етикетки Epson є довговічними, стійкими до впливу вологи та високих чи низьких температур.

Економічність

У принтері LW-400 максимально зменшено розмір полів етикеток, а тому на одній стрічці ви можете надрукувати більше етикеток, а дев'ятиметрова стрічка для етикеток від Epson забезпечить економічність щодо витратних матеріалів. Для початку роботи в комплект включено дві стрічки довжиною чотири метри кожна.

Головні особливості

  • Екран із підсвічуванням Для всіх умов освітлення
  • Гнучке форматування Вибір шрифтів, стилів і меж
  • Вибір стрічок Етикетки розміром 6, 9, 12 та 18 мм
  • Збереження 50 дизайнів Створення та збереження користувацьких дизайнів
  • Дев'ятиметрові стрічки Для економічності витратних матеріалів
Назва атрибутуЗначення атрибуту
Тип пристроюПринтери етикеток
Ширина стрічки6, 9, 12, 18 мм
Технологія друкутермодрук
Розміри (Ш x Г x В)170‎ x 110 x 56 мм
Вага, кг0,418
Батареї живлення6 x AA