Сканер А4 Epson WorkForce DS-1630 (B11B239401)

Доступний планшетний сканер Швидкий і універсальний сканер з найменшим розміром у своєму класі1 і високошвидкісним автоматичним подавачем документів (АПД) для підвищення продуктивності. Комбінування планшетного сканера зі зручним 50-сторінковим подавачем документів дає змогу сканувати широкий спектр складних документів, зокрема книги, підшиті документи, паспорти та делікатні предмети, а ще швидко і просто сканувати пачки офісних документів. Невеликий розмір полегшує його розміщення в офісах та клієнтських середовищах, а також у робочих групах службових офісів.
Артикул: B11B239401
Производитель: Epson
13 965,00 грн
Доступность: Нет в наличии - ожидается

Інтелектуальні функції

Інтелектуальне коригування кольорів та зображень, у тому числі автоматичне обтинання, корекція перекосу, видалення порожньої сторінки та фону з використанням технології обробки зображень Epson. У режимі довгого документа можна сканувати понад три метри (3048 мм) паперу з одностороннім друком.

Підвищуйте ефективність роботи свого офісу

Один з найшвидших у своєму класі сканерів зі швидкістю сканування 25 сторінок за хвилину. Підключення через USB 3.0 гарантує відсутність сповільнення навіть при скануванні з високою роздільною здатністю 300 dpi. Скануйте обидві сторони аркуша завдяки можливості двостороннього сканування для більшої зручності. Виконуйте до 30 завдань за допомогою додаткової мережевої панелі та здійснюйте сканування безпосередньо в місце розташування сервера, у хмарні служби та Microsoft SharePoint. Включене програмне забезпечення Epson дозволяє виводити два зображення; сканувати файли один раз і надсилати їх двом різним адресатам. DS-1630 підтримує також легке сканування за допомогою одного дотику до папок, електронної пошти, онлайн-сховищ даних тощо.

Головні особливості

  • Найменші габарити у своєму класі Зручне розміщення в середовищі як клієнтських, так і службових офісів.
  • Сканування різноманітних документів У тому числі книг, підшитих документів, паспортів та делікатних предметів
  • Інтелектуальне коригування кольорів та зображень Автоматичне обтинання, корекція перекосу, видалення порожньої сторінки та фону
  • Один з найшвидших у своєму класі Швидкість сканування 25 сторінок за хвилину
  • Підключення через USB 3.0 Відсутність сповільнення навіть при скануванні з високою роздільною здатністю 300 dpi.
Имя атрибутаЗначение атрибута
НазначениеДля дома и офиса
Тип устройстваСканеры
ФорматA4
Тип сканерапланетарный
Тип датчикаCIS (контактный)
ИнтерфейсыUSB
Разрешение, dpi>=1200
Размеры (Ш x Г x В)451 х 120 х 315
Вес, кг3.7
Гарантия12 месяцев