Проєктор Epson EF-11, Full HD, мобільний лазерний (V11HA23040)

Лазерний ТБ-мініпроєктор. Підключайте джерело сигналу й насолоджуйтеся переглядом на цьому стильному, компактному й портативному лазерному проєкторі. Зануртеся в надвелику й живу картинку завдяки вбудованій підтримці Miracast.
Артикул: V11HA23040
Виробник: Epson
54 145,00 грн
Наявність: в наявності

Компактний і легкий проєктор EF-11 можна легко переносити між кімнатами. Цей компактний лазерний ТБ-проєктор входить у нову лінійку продуктів EpiqVision Mini та надає можливість проєктувати зображення практично на будь-яку поверхню. Показуйте контент із телефонів, пристроїв потокового відео, ноутбуків, ігрових приставок тощо завдяки вбудованій підтримці Miracast. Корекція трапецеїдальних спотворень пришвидшує та спрощує налаштування системи, а лазерне джерело світла забезпечить довговічність роботи приладу.

Стильний лазерний мініпроєктор

Розмір найдовшої сторони EF-11 сягає лише 18 см, а вага складає всього 1,2 кг. Зображення можна проєціювати практично на будь-яку поверхню, як з екраном, так і без нього. Елегантні округлені кути приладу та мінімум кнопок на ньому викликатимуть бажання просто показувати його красу іншим.

Що більше, то краще

Створюйте вражаюче великий екран 150-дюймової діагоналі всюди, де забажаєте. Технологія Epson для рівномірно високої білої та колірної яскравості робить зображення чітким, різким, майже живим.

Просте налаштування

На наше переконання домашній проєктор має бути не складнішим у використанні, ніж звичайний телевізор. Тому працювати з цим проєктором швидко й легко, а його функції, такі як корекція трапецеїдальних спотворень, допоможуть розташувати зображення. Відобразити контент дуже просто завдяки вбудованій підтримці Miracast та HDMI-порту для під’єднання DVD-програвачів, ігрових приставок та інших пристроїв.

Довговічне рішення

Довговічне лазерне джерело світла споживає менше електроенергії та забезпечить до 10 років¹ роботи приладу.

Високоякісне різке зображення

Цей потужний і водночас доступний лазерний мініпроєктор створює надзвичайно яскраві та насичені зображення з чіткими деталями. Його рівень контрастності 2 500 000:1 дозволяє також відтворювати чіткі тіні й глибокі темні кольори. Завдяки технології 3LCD проектори Epson здатні показувати втричі яскравіші кольори, ніж подібні 1-чіпові DLP-проектори².

Головні особливості

  • Портативний і стильний Компактний і легкий прилад у лінійці EpiqVision Mini
  • Проєціювання на великий екран Перегляд контенту з вражаючою діагоналлю 150 дюймів
  • Довговічне рішення До 10 років експлуатації¹
  • Легко налаштовувати систему й запускати перегляд контенту Потокове передавання контенту завдяки вбудованій підтримці Miracast та HDMI-порту
  • Надзвичайна чіткість зображення Проєціювання практично на будь-яку поверхню
Назва атрибутуЗначення атрибуту
Тип пристроюПроектори
Фізичний дозвіл1920x1080
Ресурс20000
ІнтерфейсиWi-Fi, USB, HDMI, Аудиовыход (Mini Jack 3,5 мм)
Джерело світлаЛазер
ЯскравістьДо 1400 люмен
Технологія матриціLCD:3
Розміри (Ш x Г x В)175х175х65
Вага, кг1.2
Гарантія24 місяця