Документ-сканер А4 Canon imageFORMULA P-215II, портативний (9705B003)

І в офісі, і вдома, і в дорозі стильний сканер P-215II забезпечує просте сканування за допомогою технології plug-and-scan (підключи і скануй). Це найшвидший портативний сканер, який дає змогу виконувати двостороннє сканування зі швидкістю до 30 зображень на хвилину.
Артикул: 9705B003
Виробник: Canon
14 916,00 грн
Наявність: в наявності

Найпродуктивніше сканування з живленням від USB

imageFORMULA P-215II — це найпродуктивніший сканер у своєму класі. Швидкість двостороннього сканування до 30 зобр/хв із живленням від USB і 20-сторінковий автоматичний подавач документів дають змогу ефективно виконувати сканування в офісі, вдома і в дорозі. Пристрій P-215II має надійну міцну конструкцію для сканування до 700 документів на день.

Компактний корпус для портативності й економії простору

Завдяки продуманій компактній конструкції надлегкий P-215II ідеально підходить для використання як у дорозі, так і в офісі. Невеликі розміри сканера надають можливість зручно розмістити його у валізі чи на робочому столі, де завжди не вистачає місця. Завдяки технології «plug-and-scan» сканер достатньо просто підключити до будь-якого комп’ютера під керуванням Windows або Mac OS. Сканер обладнано унікальною програмою Canon — CaptureOnTouch Lite, тому немає потреби завантажувати драйвери та додаткове програмне забезпечення.

Спеціальний сканер для посвідчень

Дедалі важливішою стає можливість сканування посвідчень особи, тому модель P-215II обладнано спеціальним портом для сканування карток. Сучасний механізм подавання з перемиканням забезпечує швидке сканування посвідчень і рифлених карток.

Вдосконалена обробка зображень

Вдосконалена технологія дає змогу виконувати високоточне сканування з роздільною здатністю до 600 точок/дюйм. Численні функції обробки зображень, зокрема автоматичне визначення кольору й автоматичне визначення орієнтації тексту, забезпечують надзвичайну якість сканування, ідеальну для створення PDF-файлів (із можливістю пошуку) за допомогою функції оптичного розпізнавання тексту (OCR).

Комплект потужних програм

У моделі P-215II використовуються драйвери ISIS і TWAIN, що дає змогу легко інтегрувати її у стандартну програму обробки зображень. Модель супроводжується повним комплектом програмного забезпечення, яке підвищуює продуктивність роботи користувача. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача вбудованого програмного забезпечення CaptureOnTouch із використанням піктограм робить сканування простим та швидким, а функція повністю автоматичного режиму автоматично застосовує для кожного завдання найбільш прийнятні параметри. 

Назва атрибутуЗначення атрибуту
Тип пристроюСканери
ФорматA4
Тип сканерадокумент-сканер, листопротяжний
Тип датчика сканераCMOS
ІнтерфейсиUSB
Роздільна здатність, dpi<= 600
Розміри (Ш x Г x В)285 x 95 x 40 мм, 285 x 257 x 174 мм (з відкритим лотком)
Вага, кг1
Гарантія12 місяців