Документ-сканер А4 Canon imageFORMULA DR-M160II (9725B003)

imageFORMULA DR-M160II — це настільний сканер, що підвищує продуктивність сканування. Завдяки надійному дизайну, високій швидкості та безпомилковості обробки носіїв цей пристрій ідеально підходить для інтенсивного сканування.
Артикул: 9725B003
Виробник: Canon
36 499,00 грн
Наявність: в наявності

Швидке сканування для роботи з великим обсягом документів

imageFORMULA DR-M160II розроблено для роботи у важких умовах і надзвичайно продуктивного сканування документів зі швидкістю до 120 зобр/хв. Він ідеально підходить для оптичного розпізнавання символів в операційних системах Windows і Mac.

Надійний дизайн для швидкого результату

Надійність конструкції забезпечується вражаючим пристроєм подачі паперу місткістю 75 аркушів, який дає змогу обробляти змішані пакети документів і, відповідно, підвищувати продуктивність. DR-M160II забезпечує надзвичайну надійність подачі паперу та розділення носіїв різних типів: товстих і тонких аркушів, тиснених карток і рулонного паперу довжиною до трьох метрів. DR-M160 надзвичайно міцний і може виконувати до 10 000 сканувань на день, адже пристрій обладнано спеціальними роликами подачі носіїв для інтенсивних умов роботи й надійною системою транспортування паперу.

Безпроблемна обробка документів

Унікальна система повторного розділення дозволяє сканеру здійснювати автоматичну повторну подачу в рідкісних випадках виявлення подачі здвоєних аркушів, не вимагаючи особливого втручання користувача. Кнопка скидання сигналу про подвійну подачу дозволяє користувачеві миттєво скасувати сигнал і продовжити сканування.

Інтуїтивне стандартне програмне забезпечення для простоти використання

У комплекті зі сканером imageFORMULA DR-M160II постачається програмне забезпечення, яке спрощує сканування документів і керування ними. CaptureOnTouch має інтуїтивний інтерфейс користувача та функцію повного автоматичного режиму для спрощеного сканування. Пристрій також підтримує сканування зі створенням файлів різних форматів (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP і PowerPoint) та підключення до SharePoint. CaptureOnTouch ідеально підходить для пакетного сканування більшості особливо важливих документів, оскільки пропонує максимум варіантів перегляду й надсилання, у тому числі безпосередньо в папки, на скриньку електронної пошти та до SharePoint. У пристрої також передбачено провідне у своїй галузі програмне забезпечення для обробки зображень Kofax VRS (з AIPE) і Kofax Power PDF, яке дозволяє швидко створювати, редагувати та перетворювати документи у форматі PDF.

Гнучкі можливості й програмне забезпечення

Для легкого сканування брошурованих матеріалів підключіть до DR-M160II додатковий планшетний сканер Canon для документів формату A4 (сканер 101).

Назва атрибутуЗначення атрибуту
Тип пристроюСканери
ФорматA4
Тип сканералистопротяжний
Тип датчика сканераCMOS
ІнтерфейсиUSB
Роздільна здатність, dpi<= 600
Розміри (Ш x Г x В)280 x 172 x 178 мм, 280 x 606 x 366,4 мм (з відкритим лотком)
Вага, кг3,2
Гарантія12 місяців